Τοποθεσία

Ο ξενώνας μας βρίσκεται στην πόλη των Φηρών (την πρωτεύουσα του νησιού) η οποία απέχει περίπου 12 χλμ από το λιμάνι και 8 χλμ από το αεροδρόμιο.
Είμαστε στο ανατολικό τμήμα των Φηρών (στο δρόμο που βρίσκεται το κάμπινγκ), λίγα λεπτά με τα πόδια από την κεντρική πλατεία, την περίφημη καλντέρα με τη θέα στα ηφαιστειακά νησιά και το ηλιοβασίλεμα, τα εστιατόρια, μπαράκια και τουριστικά μαγαζιά.
Οι παραλίες απέχουν από τα Φηρά 5-10 χλμ (μπορείτε να πάρετε το κτελ ή να ενοικάσετε αυτοκίνητο ή μηχανάκι)

Μπορείτε να δείτε ακριβώς την τοποθεσία μας εδώ:

fira map
πατήστε την εικόνα για μεγέθυνση

Πώς να έρθετε στο Costa Marina Villa από το λιμάνι/αεροδρόμιο:
  • Μπορείτε να πάρετε το τοπικό λεωφορείο-το εισιτήριο κοστίζει περίπου 2-3 ευρώ-  το οποίο θα σας φέρει στα Φηρά  (που είναι το τέρμα) και μετά θα πρέπει να περπατήσετε  για 5 λεπτά από την στάση των λεωφορείων μέχρι να φτάσετε σε  μας (θα στρίψετε στην κατηφόρα αριστερά κάτω για 20 μέτρα και αμέσως θα στρίψετε αριστερά ξανά στο νοσοκομείο. Ύστερα από περίπου 150 μέτρα, αφού περάσετε το Coffee Island, το κατάστημα Γερμανός καθώς και ένα μπακάλικο με φρούτα στο δεξί σας χέρι, θα στρίψετε δεξιά, (υπάρχει μια πινακίδα για Santorini Camping εκεί). Στα 50 μέτρα θα μας βρείτε στο αριστερό σας χέρι).
  • Διαφορετικά μπορείτε να πάρετε ένα ταξί απευθείας από το λιμάνι/αεροδρόμιο για το Costa Marina Villa που κοστίζει 20-30 ευρώ περίπου (τιμή έως 4 άτομα).
  • Μπορούμε επίσης να κανονίσουμε τράνσφερ από το λιμάνι/αεροδρόμιο για τον ξενώνα μας στην τιμή των 25 ευρώ (έως 4 άτομα).
  • Εναλλακτικά αν ενδιαφέρεστε να νοικιάσετε αυτοκίνητο, μπορείτε να ζητήσετε από την εταιρία ενοικίασης να σας το παραδώσουν στο λιμάνι/αεροδρόμιο ή να το νοικιάσετε εκεί, επιτόπου, κατά την άφιξη σας.