Διαμονή

Ο ξενώνας μας διαθέτει 20 απλά και παραδοσιακά δωμάτια που βρίσκονται στο ισόγειο (δωμάτια με ανεξάρτητη είσοδο και μικρή αυλή), στον πρώτο ή το δεύτερο όροφο και παρέχουν δωρεαν ασύρματη πρόσβαση στο Ίντερνετ, μπάνιο με μπανιέρα ή ντουζιέρα χτιστή, πιστολάκι μαλλιών, κλιματιστικό, τηλεόραση, χρηματοκιβώτιο, ψυγειάκι και βραστήρα.
Τα διπλα μας κρεβατια είναι 150 εκ. φάρδος (κλασσικο διπλό) και τα μονά 90 εκ.

 • Μονόκλινα δωμάτια χωρίς μπαλκόνι

  Τα δωμάτια μας αυτά βρίσκονται στο πρώτο ή δεύτερο όροφο και διαθέτουν ένα μονό κρεβάτι, μπάνιο με μικρή μπανιέρα και ένα παράθυρo με θέα στην εσωτερική μας αυλή. Παρακαλώ σημειώστε πως αυτός ο τύπος δωματίου φιλοξενεί ένα άτομο (δεν υπάρχει δυνατότητα να προσθέσουμε επιπλέον κρεβατι). Διαστάσεις 13 τετρ.μέτρα.


 • Δίκλινα δωμάτια

  Βρίσκονται στο ισόγειο, πρώτο ή δεύτερο όροφο και διαθέτουν μικρό μπαλκονάκι ή αυλή (τα δωμάτια του ισογείου). Τα δίκλινα δωμάτια έχουν ένα διπλό ή δύο μονά κρεβάτια και μπανιο με μικρή μπανιέρα ή ντουζιέρα χτιστή. Διαστάσεις 14-16 τετρ.μέτρα.


 • Τρίκλινα δωμάτια

  Ο ξενώνας μας διαθέτει 4 τρίκλινα δωμάτια. Τα δύο από αυτά βρίσκονται στο ισόγειο και έχουν ένα διπλό και ένα μονό κρεβάτι, μπάνιο με ντουζιέρα χτιστή και μικρή αυλή. Τα άλλα δύο βρίσκονται στον πρώτο και το δεύτερο όροφο και διαθέτουν ένα διπλό και ένα μονό κρεβάτι, μπάνιο με μπανιέρα και μπαλκόνι. Παρακαλώ σημειώστε ότι το τρίκλινο δωμάτιο του πρώτου ορόφου, που είναι με σοφίτα, έχει ξύλινη σκάλα που οδηγεί στο μονό κρεβατι, η οποία δεν είναι κατάλληλη για πολύ μικρά παιδιά ή για άτομα με περιορισμένη κινητικότητα. Διαστάσεις 20 τετρ.μέτρα.


 • Τετράκλινα δωμάτια

  Τα δωμάτια μας αυτά βρίσκονται στο δεύτερο όροφο και έχουν ένα διπλό κρεβάτι και σοφίτα με δύο μονά κρεβάτια. Διαθέτουν μικρό μπαλκόνι και μπάνιο με μπανιέρα. Παρακαλώ σημειώστε πως η ξύλινη σκάλα που οδηγεί στη σοφίτα δεν είναι κατάληλλη για πολύ μικρά παιδιά ή για άτομα περιορισμένης κινητικότητας. Διαστάσεις 18-20 τετρ.μέτρα.


 • Τετράκλινο δωμάτιο χωρίς μπαλκόνι

  Βρίσκεται στο δεύτερο όροφο και έχει ένα διπλό και ένα μονό κρεβάτι και ένα επιπλέον μονό κρεβάτι στη σοφίτα. Δεν διαθέτει μπαλκόνι αλλά δύο παράθυρα με θέα στην εσωτερική μας αυλή και μπάνιο με μικρή μπανιέρα. Παρακαλώ σημειώστε πως η ξύλινη σκάλα που οδηγεί στη σοφίτα δεν είναι κατάληλλη για πολύ μικρά παιδιά ή για άτομα περιορισμένης κινητικότητας. Διαστάσεις 18 τετρ.μέτρα.